Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (4.04 secunde)
Cinci asemenea miniporturi au fost amenajate deja la Orsova. (Pentru acest articol au fost folosite informatii de la corespondentii nostri: Mihaela FLOROIU - Gorj, Alina STATE-FULGER - Vâlcea, Alina MITRAN - Olt, Alin Ghiciulescu - Mehedinti)
Potrivit directorului executiv al OIR POS DRU Sud-Vest Oltenia, Mihaela Mocanu, "domeniile majore de interventie pentru care sumele primite ca finantare nerambursabila de catre beneficiari au fost mai mari la nivelul judetului Dolj sunt:
In turul 1, craioveanca Elena Bogdan a fost invinsa de croata Mirjana Lucic, scor 6-1, 6-1, iar Madalina Gojnea a fost depasita de o alta romanca, Mihaela Buzarnescu (143 WTA).
La editura Nemira, cea mai vanduta carte digitala din ultima luna este "Pe tocuri", de Mihaela Nicola. Pretul cartii in format digital este de 9,9 lei.
Dupa ce Mihaela Radulescu l-a invitat la Gala a devenit radulescolog. Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Teo Trandafir a revenit in televiziune, la Kanal D, unde realizeaza emisiunea "Teo Show". Invitata primei editii a fost Mihaela Radulescu.
Mona Musca, Monica Mihaela ßtirbu, Raluca Turcan si Adina Valean. De asemenea, in grup sunt 63 de barbati, inclusiv premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie: cum ar fi aratat acum societatea romaneasca, daca la inceputul anilor 1990, Romania s-ar fi orientat catre monarhie?
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Astfel, printre acuzele pe care Mihaela Ninulescu, fostul director, le aducea directorului interimar Aurelian Nebal, cele mai grave vizau modificarea unor date din contractele de colaborare, dar si suspiciunea de antedatare a incheierii contractelor.
Cele mai cautate sunt prajitura de salcam, mai nou lumanarea de tei si cea de liliac. Firma se numeste KM5, your candle store, ne-a spus Velicu Mihaela. Sustinatorul ei este Conrad Mericover.
La aceste manifestari a participat si Mihaela Brumar, inspector pentru gestionarea programelor comunitare si a problematicii de integrare europeana din partea Inspectoratului Scolar Judetean Dolj.
Avem insa si cazuri cand am internat batrani fara nici un fel de venit", a declarat Mihaela Deaconici, directoarea Serviciului Public de Asistenta Medico-Sociala din Craiova.
Intamplari montane Ulterior, Constanta Corpadea, reporter al ziarului Adevarul (unul dintre cele mai importante pe atunci) si apoi scriitoarea Mihaela Muraru-Mandrea, au realizat interviuri cu 2 salvamontisti din grupul amintit:
Fosta prezentatoarea de televiziune, in varsta de 40 de ani, mai are doi copii impreuna cu fostul sot, omul de afaceri Bogdan Grecu, pe David in varsta de 14 ani si Mihaela, de 11 ani.
Punctul nostru slab a fost Mihaela Buzarnescu, mentinuta in echipa, desi nu mai castigase un meci de o jumatate de an - Mircea Lucescu a fost demis de la carma nationalei turce, dupa ce a retrogradat-o in grupa a 3-a Ligii Natiunilor.
google-analytics.com